اکستنشن مژه در شرق تهران - اکستنشن مژه در نارمک

اکستنشن مژه در شرق تهران – نارمک

بهترین مرکز تخصصی اکستنشن مژه در شرق تهران

اکستنشن مژه یکی از روش‌های محبوب برای افزایش زیبایی چشم‌ها و جذابیت چهره است. اما انجام آن در مراکز نامعتبر و توسط افراد کم‌تجربه ممکن است به سلامت چشم‌ها آسیب برساند. اگر اکستنشن مژه به‌درستی و با استفاده از مواد باکیفیت انجام شود، نه‌تنها جلوه‌ای طبیعی و جذاب به چهره می‌بخشد، بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس شما در میان دوستان و آشنایان خواهد شد.

این روش در متدهای متنوع و متناسب با فرم چهره افراد انجام می‌شود و می‌توان مدل‌های مختلفی را بر اساس ساختار چشم و صورت طراحی کرد. اگر شما هم از طرفداران زیبایی مژه هستید و می‌خواهید این خدمات را به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی دریافت کنید، برای مشاوره و رزرو وقت با مرکز تخصصی اکستنشن مژه در نارمک، شرق تهران تماس بگیرید. 💖✨

انواع اکستنشن مژه پرطرفدار

هرکسی که میخواهد اکستنشن مژه انجام دهد دنبال یک آرایشگاه خوب برای اینکار است. مشاهده شده است بعضی مشتریها که اکستنشن مژه را دوست دارند به افرادی مراجعه میکنند که حرفه ای نیستند و بعد از انجام کاشت مژه ها کنده میشوند یا اینکه از چسب مژه نامرغوب استفاده میکنند و مژه تا چند روز یا یک هفته دوام نمیاورند.

به همین خاطر سعی کنید برای انجام انواع اکستنشن مژه به یک اکستنشن کار یا یک ارایشگاه خوب مراجعه کنید. مرکز اکستنشن ما در شرق تهران با بیش از ۱۰ سال سابقه کار یک آرایشگاه و مرکز آموزش شناخته شده است و ما سعی میکنیم بهترین خدمات مژه را برای مشتری انجام دهیم.

🌻اکستنشن مژه کلاسیک: به هر مژه طبیعی یک تار مژه اکستنشن میشود که کاملا طبیعی هست و نمونه کارا را در زیر مشاهده میکنید. اکستنش مژه کلاسیک طبیعی برای کارمندان مناسب ترین گزینه است .

🌻اکستنشن مژه سه بعدی( والیوم): به هر تار از مژه طبیعی سه تار مژه ابریشمی که از مژه کلاسیک سبک تر هست اکستنشن میشود که حجم و دوام بیشتری دارد.

🌻اکستنشن مژه ضربدری: تفاوتی که این روش با دو روش قبلی دارد اینست که حتی اگر شما مژه های کم پشتی داشته باشید باز هم میتوانید اکستنشنی با حجم بالا داشته باشید.

قیمت اکستنشن مژه با تخفیف شرق تهران

کلاسیک: ۲۵۰٫۰۰۰ تومان
ولیوم: ۳۰۰٫۰۰۰ تومان
مگا والیوم: ۴۳۰٫۰۰۰ تومان
لیفت ابرو: ۲۰۰٫۰۰۰ تومان
سنجابی: ۳۰۰٫۰۰۰ تومان
اسپایکی: ۳۰۰٫۰۰۰ تومان
اکستنشن مژه در شرق تهران - اکستنشن مژه در نارمک
این اکستنشن مژه اسپایکی رنگی میباشد که حرفه ای کارش شده است . سعی ما بر این است که در آرایشگاه مان در نارمک کمترین هزینه را با توجه به بالاترین کیفیت از مشتری دریافت کنیم .

✨ ماندگاری بی‌نظیر اکستنشن مژه – بدون ریزش و چرخش! ✨

باورکردنی نیست! حتی بعد از یک ماه، اکستنشن مژه همچنان مرتب، خوش‌حالت و بدون ریزش باقی می‌ماند، انگار همین الان گذاشته شده! 😍💖

دیگه توی مسافرت، مهمونی‌های پی‌درپی و تابستون گرم، خیالت از بابت مژه‌هات راحتِ راحت باشه! ☀️🏖️

💎 اکستنشن حرفه‌ای با متد جدید 💎
✔️ بدون ریزش تا زمان ترمیم
✔️ تمام حجم‌ها، سایزها، استایل‌ها، در همه رنگ‌ها (آمبره و لمه موجود است)
✔️ اکستنشن تار به تار – بدون چرخش، بدون بهم‌ریختگی، بدون نیاز به برس کشیدن!
✔️ ماندگاری ۳ تا ۵ هفته با ظاهری طبیعی و زیبا
✔️ تفاوتی که احساسش می‌کنی! ✨

کیا دوست دارن مژه‌هایی بی‌نقص داشته باشن؟! 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ دستا بالاااااااااا! 🙌💃

 

اکستنشن مژه کلاسیک
اکستنشن مژه کلاسیک طبیعی ترین اکستنشن مژه است که حجم مژه هاتون دو برابر میشه . میتونید از اکستنشن کار درخواست کنید حجم کمتری هم داشته باشد ولی از زیبایی مژه ها کاسته میشود. .
اکستنشن مژه طبیعی شرق تهران
اکستنشن مژه طبیعی شرق تهران

آرایشگاه خوب برای اکستنشن مژه شرق تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.